Suport

Atenció al client / Bústia d’incidències

Iniciant un ticket ens pots enviar qualsevol consulta, suggeriment, queixa o comentari, i comunicar-nos una incidència. Omple’l amb les teves dades i escriu el que desitgis.

Però abans de continuar et recomanem que llegeixis la pàgina Preguntes freqüents, per si els teus dubtes estiguessin entre les consultes formulades anteriorment per altres usuaris.

Revisa també la documentació d’ajuda disponible dins del programa.

Si es tracta d’una incidència…

  • Adjunta l’informe complet que s’obté dins el programa al menú Ajuda > Dades tècniques, copiat i enganxat a l’espai que hi està destinat més avall.
  • Explica quin és exactament el problema amb tots els detalls. No diguis tan sols No funciona o Dóna error o No em deixa…. No serveix per a res, retarda la solució, i augmenta la cua de missatges pendents de resposta, afectant als altres usuaris.
  • Si apareixen missatges d’error, indica el text complet de cadascun i punt exacte del programa on es mostren.
  • Digue’ns els passos detallats per a reproduir el problema als nostres ordinadors.

Si la informació subministrada és incompleta, la consulta està explicada a l’ajuda, o no es compleix alguna d’aquestes recomanacions, no en podem garantir la resposta.

Ticket Suport

Nom *
Email *
Email *
Sóc *
Versió del programa *
Plataforma *
Número de registre * (només usuaris amb llicència)
Descripció breu de la consulta *
LA VOSTRA CONSULTA *
INFORME DE DADES TÈCNIQUES *

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, us informem que Azurite S.L.U., amb NIF B66981135 fa, en la condició de responsable, el tractament de dades dels seus clients i proveïdors d'acord amb el consentiment exprés que aquests els atorguen, essent les seves dades tractades de forma estrictament confidencial i als efectes únicament de finalitats comercials i tècniques, i amb totes les garanties enumerades a les esmentades normes. Es fa constar expressament que el tractament de les vostres dades es podrà fer mitjançant operacions automatitzades.

En cap cas i sota cap circumstància seran aquestes dades cedides, traspassades o venudes a tercers, ni a tercers països, amb excepció de l'Agencia Estatal de Administración Tributaria, per tal de complir amb les obligacions fiscals i adaptar el software a les exigències tècniques, presents o futures, establertes legalment.

El consentiment que presteu té caràcter revocable. El client podrà exercir-ne els drets d'accés, modificació, cancel·lació, oposició i limitació del tractament, així com sol·licitar la portabilitat de les dades. En podeu consultar informació addicional i exhaustiva sobre el tractament i protecció de les vostres dades i manera d'exercir els vostres drets a la Política de privacitat i protecció de dades personals.

El client consent expressament el tractament de les seves dades conforme a la política de protecció de dades aquí explicitada.