Preguntes Freqüents

A la majoria dels casos a algú altre ja li ha passat!

On podem trobar més informació sobre el programa?

A les diferents seccions de la pàgina web en trobareu molts detalls, però us recomanem vivament que en descarregueu la versió demo, que és totalment operativa, l’examineu detingudament com a avaluació i llegiu detingudament l’extensa ajuda que conté.

Es mantindran totes les meves dades després d’instal·lar la versió definitiva o adquirir una actualització del programa?

Sí, els fitxers creats per l’usuari es conserven íntegrament. Això no exclou, però, que obtingui còpia de seguretat de totes les seves dades com habitualment, ja que mai es pot descartar un accident.

 Envien un manual d’instruccions de WinOmega?

El manual està integrat amb el programa. Per obrir-lo, premeu la tecla F1 a la pantalla principal.

Quins passos cal donar per instal·lar WinOmega?

Descarregueu el paquet d’instal·lació del programa en una carpeta qualsevol del disc dur. 2. A continuació obriu el fitxer descarregat womega.exe amb l’Explorador d’arxius, i segueixi pas a pas les instruccions.

En instal·lar una actualització del programa sobre d’una versió anterior, es poden fer malbé les meves dades?

No, en cap cas. Les dades i configuracions de l’usuari es mantenen tal qual en instal·lar una nova versió (exceptuant causes accidentals).

 Què puc fer per aprendre tot el maneig del programa?

Li recomanem llegir atentament tots els capítols de l’ajuda, especialment Introducció – Primers passos amb WinOmega. Si malgrat tot encara li quedés algun dubte, ompli el formulari d’atenció al client.

Quant costa el suport tècnic?

És gratuït durant el primer mes, que és l’etapa en què més ho podria necessitar, segons condicions que podrà consultar en aquesta pàgina.

Si faig servir la versió de prova durant un temps excessiu, pot ser que el programa em esborri les dades entrades?

No, el programa mai esborra dades de l’usuari sense el seu permís. Només mostrarà en alguns punts un missatge d’espera animant-lo a que obtingui la llicència d’ús.

De quina manera m’envien el programa per e-mail?

Li enviem només instruccions molt detallades, pas a pas, per a la instal·lació de la versió registrada. El paquet d’instal·lació podrà descarregar-lo d’Internet en el moment que li vagi bé.

 Durant quant de temps puc utilitzar la versió de prova?

No hi ha un límit estricte, encara que es considera que dos mesos és un període raonable durant el qual hi ha temps suficient per avaluar el programa.

 Quines són les diferències entre la versió de prova i la definitiva?

Són idèntiques pel que fa a la funcionalitat, amb la condició que sempre utilitzeu la versió més recent, excepte en que la versió de prova li interromprà de tant en tant convidant-lo a que adquireixi la llicència d’ús, i en determinades ocasions pot imprimir un breu missatge publicitari en algun document.

 Necessito una factura de la compra. Me la enviareu?

Per descomptat, estem obligats a això per la llei.

 És possible adaptar el programa per usar-lo en un taller d’automòbils?

Sí, això és possible. Dins de WinOmega, al menú Ajuda> Preguntes i respostes, seguiu les recomanacions de la resposta número 167.

 Es poden tenir dues instal·lacions de WinOmega en un mateix ordinador?

Sí, és possible fer-ho a condició que les dues siguin de la mateixa versió del programa i s’instal·lin en carpetes separades. Per a més agilitat es poden crear dos accessos directes a l’escriptori de Windows. Si es desitja, les dues instal·lacions poden compartir totes les dades, o bé totes les dades menys albarans, pressupostos i factures, o simplement no compartir cap dada.

 És possible traslladar WinOmega totes les dades d’usuari des Omega MS-DOS?

Es pot importar la major part d’ells, incloent articles, clients, proveïdors, factures, albarans i pressupostos.

 Com puc utilitzar el programa també en el meu ordinador Mac OS (o en un sistema Linux)?

Hi ha tres maneres diferents:
1. Creant una màquina virtual que encapsula una finestra on podrà instal·lar Windows en el seu ordinador Mac OS o en qualsevol distribució de Linux. Dins d’aquesta finestra es podrà executar qualsevol programa de Windows en el seu ordinador de la mateixa manera que es faria en el sistema operatiu natiu de Microsoft. Pot tenir fàcilment aquesta màquina virtual instal·lant VirtualBox en el seu equip, que és un producte gratuït. Pot anar a la pàgina de VirtualBox per obtenir més detalls i descarregar el programari.

2. Altres màquines virtuals que s’utilitzen per a executar programes de Windows a Mac OS són Parallels Desktop i VMware Fusion.

3. Amb l’ajuda de Wine o CrossOver, que actuen com un intermediari per encapsular un entorn de Windows en el seu ordinador. Wine és gratuït i funciona bastant bé però encara no és perfecte, de manera que no es sorprengui de veure botons amb disseny antic i tonalitats de color estranyes, i probablement els enllaços d’internet no funcionin. Però les principals prestacions del programa haurien de funcionar.

En qualsevol cas el correcte funcionament del programa en aquestes condicions és responsabilitat exclusiva de l’usuari, qui haurà de fer proves prèvies en el sistema, ja que lamentablement Omega Software no pot donar suport sobre això.