Omega SoftwarePàgina principal
Característiques
Aspecte
Descàrrega
Novetats
Consultes freqüents
Opinions d'usuaris
Preus i serveis
Comprar
Atenció al client
☎   902 042 528
BienvenidoEspañol
WelcomeEnglish

Omega SoftwareAtenció al client / Bústia d'incidències

Amb aquest formulari ens podeu enviar qualsevol consulta, suggeriment, queixa o comentari, i comunicar-nos una incidència. Ompliu-lo amb les vostres dades i escriviu el que desitgeu al camp La vostra consulta.

Però abans de continuar us recomanem que llegiu la pàgina Consultes freqüents, per si els vostres dubtes estiguessin entre les consultes formulades anteriorment per altres usuaris. Reviseu també la documentació d'ajuda disponible dins del programa, ja que lamentablement moltes de les consultes que rebem s'hi troben adequadament explicades.

Si es tracta d'una incidència...
  • Adjunteu l'informe complet que s'obté dins el programa al menú Ajuda > Dades tècniques, copiat i enganxat a l'espai que hi està destinat més avall.
  • Expliqueu quin és exactament el problema amb tots els detalls. No digueu tan sols No funciona o Dóna error o No em deixa.... No serveix per a res, retarda la solució en perjudici del client, i augmenta la cua de missatges pendents de resposta, afectant tots els altres.
  • Si apareixen missatges d'error, indiqueu-ne el text complet de cadascun i punt exacte del programa on es mostren.
  • Digueu-nos els passos detallats per a reproduir el problema als nostres ordinadors.
  • Si voleu informar de més d'un problema, obriu una incidència independent per a cadascun. En cas contrari només donarem resposta al primer.
  • Si us plau, no ho escriviu tot en majúscules.

  • Si la informació subministrada és incompleta, o la consulta està explicada a l'ajuda, o no es compleix alguna d'aquestes recomanacions, no en podem garantir resposta.

Nom *
Email *
Email *
Sóc *
Versió del programa *
Plataforma *
Número de registre * (només usuaris amb llicència)
Descripció breu de la consulta *
LA VOSTRA CONSULTA *
INFORME DE DADES TÈCNIQUES *

(La vostra adreça IP: 34.207.78.157)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, us informem que Azurite SLU, amb NIF B66981135 fa, en la condició de responsable, el tractament de dades dels seus clients i proveïdors d'acord amb el consentiment exprés que aquests els atorguen, essent les seves dades tractades de forma estrictament confidencial i als efectes únicament de finalitats comercials i tècniques, i amb totes les garanties enumerades a les esmentades normes. Es fa constar expressament que el tractament de les vostres dades es podrà fer mitjançant operacions automatitzades.

En cap cas i sota cap circumstància seran aquestes dades cedides, traspassades o venudes a tercers, ni a tercers països, amb excepció de l'Agencia Estatal de Administración Tributaria, per tal de complir amb les obligacions fiscals i adaptar el software a les exigències tècniques, presents o futures, establertes legalment.

El consentiment que presteu té caràcter revocable. El client podrà exercir-ne els drets d'accés, modificació, cancel·lació, oposició i limitació del tractament, així com sol·licitar la portabilitat de les dades. En podeu consultar informació addicional i exhaustiva sobre el tractament i protecció de les vostres dades i manera d'exercir els vostres drets a la Política de privacitat i protecció de dades personals.

El client consent expressament el tractament de les seves dades conforme a la política de protecció de dades aquí explicitada.


Amunt