Benvinguts a WinOmega - Introducció al sistema d'ajuda

WinOmega és una aplicació de gran èxit emprada en la gestió diària per prop de deu mil empreses a Europa, Amèrica, nord d'Àfrica i Aràbia Saudita. I més d'un milió de descàrregues a la xarxa.

Amb aquest document posem a la vostra disposició un ampli, detallat i eficient sistema d'ajuda sensible al context que us permetrà obtenir el màxim profit a la vostra adquisició, i on podreu accedir amb rapidesa i comoditat des de la majoria de les pantalles del programa prement-hi la tecla F1.

Us animem a consultar-lo sovint i a seguir-ne totes les recomanacions. Deixar de llegir l'ajuda per manca de temps és l'excusa habitual, però sol ser un mal negoci, perquè a la llarga es perd més temps no llegint-la que no pas llegint-la.

El maneig del sistema és ben senzill. Entreu a la pestanya Contingut per explorar el document agrupat per temes, a Índex per triar pàgina per ordre alfabètic, a Cerca per trobar mots o frases del vostre interès a tota l'ajuda, i a Favorits per anotar-hi temes on tornar fàcilment, fins i tot en una sessió posterior.

En cas que el text introduït a la pestanya Cerca contingui més d'un mot, podeu posar-lo entre cometes per induir-hi una cerca literal. Els usuaris avançats hi disposen també de quatre operadors lògics. Si us cal cercar només a la pàgina visible, cliqueu-hi al damunt perquè prengui el focus i premeu Control+F.

Si penseu que algun concepte no està prou ben explicat a l'ajuda, o topeu amb alguna frase difícil de comprendre, feu-nos-ho saber i gustosament intentarem millorar-ne la redacció.

Cómo empezarCom començar - Primeres passes amb WinOmega

GlossariGlossari d'alguns termes usats en aquesta documentació