Magatzem > Fulleja

Hi podeu explorar còmodament totes les fitxes d'articles, una rere l'altra. Aquesta funció us pot ser de gran utilitat per a fer una ullada a la base de dades, o per a mostrar-la als vostres clients, per bé que sense possibilitat de modificació, que en cas de necessitat pot fer-se a canvis.

Feu servir el navegador per a moure-us al llarg del fitxer. També podeu fer-ho amb la barra de desplaçament vertical disponible al marge dret. Però si us estimeu més el teclat, podreu fer servir RePàg i AvPàg, les tecles restar i sumar presents al bloc numèric, Inici, i Fi.

El botó Cerca ràpida us permetrà localitzar qualsevol text existent dins del fitxer, a qualsevol camp.

Premeu el botó Canvis per a accedir directament a la fitxa de l'article i introduir-hi modificacions.

Amb el botó Filtrar podreu establir qualsevol criteri de filtre que us convingui.

Premeu el botó Imatge o el botó Notes per a veure'n els camps associats.

Mitjançant el botó Impressió obtindreu una còpia exacta de la pantalla a la vostra impressora. En cas que no tingués prou resolució podria ser que la impressió sortís truncada.

El botó Cerca obrirà l'habitual finestra Cerca.

Entreu a la pestanya Configura amb un clic de ratolí o bé amb la tecla Control+Tab, on trobareu diverses possibilitats de personalització. Podeu activar-hi totes les marques d'un sol cop mitjançant el botó Marca tots. Podeu desactivar-les mitjançant el botó Desmarca tots.

Segons les vostres preferències, hi podreu canviar l'ordenació del fitxer, triar el color del fons dels camps, mostrar-los en negreta, i definir el salt de registres dels botons d'avançament ràpid del navegador. També hi és possible ocultar camps o grups de camps.

El camp Components, si té contingut, es mostra mitjançant una petita icona al cantó superior dret. Cliqueu-hi al damunt per a obrir la finestra de components en mode de només lectura.

Si l'existència o estoc és inferior al mínim, i sempre que aquest camp no estigui buit, apareixerà un asterisc intermitent junt a la casella de la unitat de mesura.

En el camp Demanat es mostra la quantitat de l'article pendent de ser lliurada pel proveïdor. Cliqueu a la imatge adossada per a veure'n la previsió d'entrades detallada per dates de lliurament.

El camp Pressupostat indica la quantitat total de l'article inclosa als pressupostos emesos a l'empresa empresa activa. Per a obtenir resultats més aproximats a la realitat, és aconsellable que elimineu els pressupostos no acceptats o alternativament els traslladeu a una altra empresa des de la finestra de canvis de pressupostos. Cliqueu a la imatge adossada per a veure'n la previsió de sortides detallada per número i data del pressupost.

Si l'article a pantalla és un article compost, en tancar les llistes de Demanat i Pressupostat s'obrirà la finestra de components.

Limitacions: Els llistats amb la previsió es mostraran en una finestra amb capacitat per a un nombre limitat d'apunts depenent de la resolució vertical del monitor, un màxim variable però que podria estimar-se al voltant de 40. Aquestes funcions no tenen en compte si un article té components.

Mitjançant el botó Imprimeix o prement Retorn o Alt+I podreu obtenir la informació en paper, fins i tot en el cas que el llistat per pantalla quedi incomplet.

L'Estoc virtual no és sinó un camp calculat que mostra l'existència real de l'article més la previsió d'entrades menys la de sortides.

El camp Net és la diferència entre el preu de venda i el preu de cost mitjà.

Si treballeu amb preus amb impost indirecte inclòs, els camps que contenen RE (recàrrec d'equivalència) quedaran no disponibles.