Fitxers > Exporta al cloud
Utilitats > Fitxers > Exporta al cloud

Aquesta funció permet exportar a la plataforma Cloud de WINBITS les dades que hagin estat introduïdes a WinOmega (clients, articles, vendes, etc). Si disposeu d'un dispositiu mòbil Android[enllaç extern] (per exemple, un smartphone o tauleta), podreu accedir a aquesta informació mentre sou fora de l'oficina. Les dades de vendes s'extreuen de les línies d'albarans i factures, i corresponen a les de l'empresa activa en moment de la transmissió.

Per a usar la funció cal que seguiu els passos següents:

1. Contacteu[enllaç extern] amb WINBITS per a activar el servei.

2. Cliqueu al botó Exporta per a iniciar el procés (pot trigar uns quants minuts, en funció de la mida dels fitxers i la connexió de xarxa, entre altres).

3. En cas que encara no ho hàgiu fet, caldrà que llegiu i accepteu els termes i condicions del CONTRACTE D'ACCÉS A DADES PER COMPTE DE TERCERS. Aquest document es mostrarà automàticament la primera vegada que hi accediu. Si no hi esteu d'acord, no l'accepteu. Si us cal consultar-lo amb posterioritat, senzillament obriu el fitxer Dades.rtf a la carpeta del programa.

4. Instal·leu al dispositiu mòbil el visor de dades per a Android, i introduïu-hi les credencials que us subministrarà WINBITS amb l'activació del servei.

Quan executeu el visor hi veureu les dades que havíeu exportat des de WinOmega la darrera vegada. Caldrà repetir el procés d'exportació periòdicament per tal de mantenir-les actualitzades.

Us recomanem també que consulteu l'ajuda en línia[enllaç extern] del visor per conèixer totes les possibilitats que us ofereix (també disponible des del menú Ajuda de la pròpia aplicació).

Nota: Com la mateixa denominació visor indica, aquesta funció només serveix per a visualitzar dades. De moment no és possible modificar-les des del dispositiu mòbil.