Facturació > Llistats > Cobraments

Amb aquest llistat obtindreu detalls dels cobraments rebuts de factures, incloent-hi els cobraments a compte o parcials. No s'hi computa cap cobrament enregistrat en pressupostos ni en albarans pendents de facturar.

Definiu el període que us interessi triant les dates inicial i final mitjançant el calendari. O bé feu servir la llista desplegable Període suggerit.

Si només voleu veure els cobraments d'un client, premeu el botó Cerca per a obrir la finestra de cerca. Per a esborrar el codi de client i eliminar el filtre cliqueu a la casella Client i premeu la tecla Supr.

Per a filtrar per forma de pagament obriu la llista desplegable i trieu la que us convingui.

Si marqueu la casella Agrupa per dia, a la vista prèvia i en el llistat imprès els cobraments rebuts en una mateixa data apareixeran agrupats, separats dels altres amb un subtítol.

Trieu en el requadre Orientació la impressió en mode vertical o apaïsat.

Cliqueu al botó Vista prèvia per a veure el llistat per pantalla i al botó Imprimeix per a obtenir-ne la impressió en paper.

En absència d'un ratolí i com en altres punts del programa, la combinació de tecles Control+Retorn es pot fer servir per a obrir els calendaris i la cerca de clients quan el focus es troba a la casella corresponent, on es pot arribar amb l'ús repetit de la tecla Tab.

Premeu F1 o qualsevol dels botons d'ajuda per a llegir aquest text.

Si algun dels conceptes mostrats a la reixeta fos més ample que la columna, per a poder llegir-lo sencer eixampleu aquesta columna amb el ratolí, arrossegant-ne la separació a la barra de títols.

Els cobraments a compte, que es podran distingir a la reixeta per la lletra de color vermell i al llistat imprès per un asterisc, agafaran la forma de pagament que hagi estat introduïda a la finestra A compte a la pantalla de canvis de factures, independentment de la forma de pagament present a la capçalera de la factura. En cas que aquest camp s'hagués deixat buit, o contingués un text que no consti al fitxer de formes de pagament, el programa prendrà la forma de pagament de la capçalera de la factura.

Les factures rectificatives, que en WinOmega no admeten cobraments a compte, només hi apareixeran amb el cobrament de l'import total. Això no obstant, els cobraments a compte de les factures rectificades sí que seran inclosos en aquest llistat.

Com obtenir un llistat que inclogui les remeses en curs per domiciliació bancària

A la segona casella de dates poseu-ne una que sigui posterior al dia d'avui, de manera que permeti englobar tota la previsió de cobraments per aquesta via.