Omega SoftwarePàgina principal
Característiques
Aspecte
Descàrrega
Novetats
Consultes freqüents
Opinions d'usuaris
Preus i serveis
Comprar
Atenció al client
☎   902 042 528
BienvenidoEspañol
WelcomeEnglish

Omega SoftwareConsells imprescindibles per a instal·lar WinOmega


1. Comenceu descarregant el paquet d'instal·lació clicant al botó que trobareu al capdavall. Un cop acabada la descàrrega, continueu en el punt nº 2.
2. Assegureu-vos que esteu registrat a Windows com a usuari Administrador. Si no fos així inicieu una nova sessió.
3. Tot seguit cliqueu damunt el paquet descarregat per tal d'iniciar la instal·lació. A partir d'ara només cal que seguiu pas a pas les instruccions que us anirà donant. Si ja teníeu una versió anterior del programa a l'ordinador és molt recomanable que trieu instal·lar la nova a la mateixa carpeta, per tal de conservar totes les dades i les configuracions establertes. Important: Els usuaris amb llicència per a una versió anterior a l'actual cal que instal·lin aquesta, per a proves, en una carpeta a part.
4. I quan haureu acabat feu que el programa sigui executat sempre com a administrador. Tanqueu WinOmega, cliqueu amb el botó dret del ratolí damunt l'accés directe a l'Escriptori, trieu l'opció Propietats, pestanya Compatibilitat, requadre Nivell de privilegi, marqueu-hi la casella Executa aquest programa com a administrador i confirmeu-ho (en futures actualitzacions de Windows podria canviar).
5. ¿Trobeu molest el missatge Voleu permetre que aquesta aplicació faci canvis al dispositiu? cada vegada que obriu WinOmega? Doncs seguiu els passos dins el programa a Ajuda > Consultes i respostes #380.
6. Si encara teniu dubtes feu servir la bústia d'incidències a Atenció al client, on algú intentarà ajudar-vos.

(9.8MB)